PREMIUM VEILEDNING


Premium pakke er for deg som vil kombinere ernæringsveiledning og personlig trening. Kosthold og fysisk aktivitet går hånd-i-hånd og bidrar begge til bedre helse og økt prestasjon i hverdag og idrett. Tjenesten er månedsbasert og innebærer tett oppfølging. 


ERNÆRING


Man kan ha flere grunner til å sette fokus på kostholdet, om det er for bedre fremgang i treningen, vektreduksjon, graviditet eller helsemessige årsaker som insulinresistens, diabetes eller matvareallergier/-intoleranser. 


Ved oppstart klargjør vi en målsetting med konkrete hovedmål og delmål. Videre kartlegger vi dagens kosthold og hvilken fremgangsmåte vi skal benytte. Vi er alle ulike individer, derfor er det viktig å foreta en grundig kartlegging før man setter i gang. 


Du kan få tilsendt en fleksibel kostholdsplan med oversikt over makro- og mikronæringsstoffer. Med fleksibel plan menes at man har flere alternativer å forholde seg til. En kostholdsplan bør ikke følges slavisk, men fungerer som en mal eller et utgangspunkt for kostholdet og illustrerer mengde og balanse. Man fokuserer på et adekvat inntak av næringsstoffene og har et gjennomsnittlig variert og balansert kosthold - uansett mål. Du foretar kostregistrering etter avtale for å dokumentere hva som faktisk spises og gir slik informasjon til veiledning. 


Underveis vurderer vi prosessen og justerer om nødvendig. 


STYRKETRENING


Er det noe man ikke ønsker i gymmet, så er det å kaste bort tid eller trene på seg vondter og skader!


I vektrommet skal man forbedre seg, og man skal kunne prestere bedre i andre aktiviteter på grunn av økt styrke og mobilitet. Dette gjelder både for mosjonister som vil ned i vekt, forbedre styrken eller øke muskelmassen, og idrettsutøvere som styrketrener for å forebygge skader og bli raskere og sterkere i idretten sin. 


Vi kartlegger målene dine og treningserfaring. Noen har mye tid til å trene, spiser godt og har lite stress ellers i livet, mens andre flyr fra det ene til det andre. Vi ser på ressurser du har tilgjengelig for trening og tilpasser treningsprogrammet best mulig for deg. 


Treningsprogrammene settes ofte opp for fire uker av gangen med ulike faser. Normalt følger man et program i 8 - 12 uker før man høster resultater. 


Treningsprogrammet inneholder videobeskrivelse av øvelsene (gjelder app) og nøyaktig fremgangsmåte med tempo, antall sett og repetisjoner, intensitet og lignende. Du kan bytte ut øvelser underveis dersom det er ønskelig eller nødvendig. Du får ukentlige tilbakemeldinger på treningen din. Du blir bedt om å sende inn video av deg selv når du utfører enkelte øvelser. Dette er for å veilede teknikken din. 


Slik foregår det: 


  1. Kjøp premium veiledning i nettbutikken.
  2. Du mottar anvisninger via epost. Følg disse. 
    (Dersom du ikke har mottatt 24t før samtale, sjekk søppelpost)
  3. Registrer deg og fyll ut kartleggingsskjema.
  4. Sett opp chat med veileder (valgfri).
  5. Avtal tid for oppstartssamtale (stedlig eller video/telefon). 
  6. Start med introduksjonsvideo.
  7. Det settes opp oppfølgingstimer annenhver uke.


  • Pris per måned kr 2990,-


Dersom du har enkle spørsmål underveis, får du svar via chat innen 24t (gjelder virkedager).